Waar en hoe laat wordt het duel tussen RKC Waalwijk en Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het duel tussen RKC Waalwijk en Ajax uitgezonden?

29 september 2023 om 19:50
Laatste update: 29 september 2023 om 19:50

Zaterdagavond is het Mandemakers Stadion het decor voor een spannende Eredivisie-ontmoeting. RKC Waalwijk, de ploeg die de laatste twee wedstrijden de vorm gevonden heeft, ontvangt Ajax dat momenteel in crisis verkeert. VoetbalNieuws gidst je door de uitzenddetails, zodat je geen moment hoeft te missen van dit boeiende duel.

Vorig seizoen won Ajax overtuigend met 1-4 van RKC in Waalwijk. Met de herinnering aan de doelpunten van Brian Brobbey en Steven Berghuis nog vers in het geheugen, zullen de Waalwijkers gebrand zijn op revanche. 

Ajax staat momenteel veertiende in de Eredivisie en verkeert in crisis. Afgelopen weekend werd De Klassieker tegen Feyenoord gestaakt door vuurwerk op het veld bij een tussenstand van 0-3. Deze wedstrijd wordt aankomende woensdag om 14.00 uur uitgespeeld. De speelronde hiervoor ging de club met 3-1 kansloos onderuit in Enschede. De Amsterdammers zullen op zoek gaan naar eerherstel, maar weten ook dat ze niet zomaar winnen van RKC. De ploeg uit Waalwijk won de laatste twee Eredivisieduels knap van Vitesse en FC Twente.

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd uitgezonden?

Voor de fans van RKC, Ajax en alle neutrale voetballiefhebbers: schakel zaterdagavond in op ESPN-kanaal 2. De bal gaat vanaf 21:00 uur rollen in Waalwijk. Maar voordat de teams het veld betreden, kun je al vanaf 20:40 uur genieten van een grondige voorbeschouwing in het programma De Eretribune.