Dilemma voor voetbalfans: Nederlandse Conference League-ploegen tegelijk in actie

25 februari 2022 om 19:02

Vitesse, PSV, Feyenoord en AZ hebben vrijdagavond te horen gekregen op welke tijdstippen de achtste finales in de Conference League zullen plaatsvinden. Alle vier de Nederlandse clubs komen op 10 maart in actie: Vitesse en Feyenoord spelen tegelijkertijd, evenals PSV en AZ. 

Eerder op vrijdag werd al bekend welke ploegen het tegen elkaar zullen opnemen in de achtste finales van het nieuwe toernooi. Feyenoord lijkt op papier het beste te hebben geloot tegen Partizan Belgrado. Vitesse ziet wederom een sterke ploeg tegenover zich en moet het opnemen tegen AS Roma. AZ treft Bodø/Glimt en PSV speelt tegen FC Kopenhagen. 

Vitesse en Feyenoord spelen hun wedstrijden op hetzelfde tijdstip, namelijk om 18.45 uur op 10 maart en een week later om 21.00 uur. Voor PSV en AZ zijn de tijden omgekeerd: op 10 maart spelen de twee ploegen om 21.00 uur en een week later begint de tweede wedstrijd voor beide om 18.45 uur. ESPN heeft de rechten van alle Nederlandse wedstrijden in handen, terwijl Veronica de helft van deze wedstrijden mag uitzenden.