Dit heeft Guardiola te zeggen over vermeende interesse van Real Madrid in Haaland

5 februari om 08:09
Laatste update: 5 februari om 08:18

Pep Guardiola heeft zich uitgelaten over de vermeende vergaande interesse van Real Madrid in Erling Haaland. De spits zou volgens Spaanse media de volgende superster moeten worden die naar Estadio Santiago Bernabéu moet komen. Toch moet Guardiola zelf weinig hebben van de geruchten rond zijn doelpuntenmachine.

"Wat denk je? Dat wij Erling niet voor een decennium bij Manchester City willen hebben?", vroeg Guardiola zich hardop af tijdens de persconferentie voorafgaande van de wedstrijd tegen Brentford. "Voor één bericht, voor één journalist of één account op Twitter of Instagram.. Denk je dat ze iets gaan veranderen en dat gaat gebeuren? Het gaat niet gebeuren", is Guardiola stellig. 

"Het gaat gebeuren als Erling besluit om het contract te verlengen of niet", gaat de oefenmeester verder. "Als de club besluit om een contract te verlengen of niet, of als we potentiële aanbiedingen voor hem hebben of niet. Als iemand Erling wil, is het makkelijk. Bel de club en vraag het. Dat doen wij ook als we iemand willen contracteren. Het is niet ingewikkelder dan dat."