Nog altijd onduidelijkheid over contract Ramalho:

Nog altijd onduidelijkheid over contract Ramalho: "De training maandag is onzeker"

27 juni om 21:58
Laatste update: 27 juni om 22:03

PSV weet nog altijd niet of het komend seizoen kan beschikken over André Ramalho. De Braziliaan loopt uit zijn contract in Eindhoven. Tot dusver zijn de speler en de club niet tot een akkoord gekomen voor een langere verbintenis. Het is uiterst onzeker of Ramalho maandag aansluit bij de eerste training van de Eindhovenaren. 

Het contract van Ramalho loopt komende maandag af. In april werd duidelijk dat PSV langer door wil met Ramalho. Toen werd ook bekend dat de verdediger een andere rol zou krijgen, als hij zou bijtekenen. Tot nu toe heeft de speler dan ook niet bijgetekend. 

Rik Elfrink meldt op X dat Ramalho nog niet heeft laten weten of hij maandag bij de training van PSV aansluit. "Hij is op die datum transfervrij, maar kan in theorie ook later nog op de aanbieding van PSV ingaan." Volgens de PSV-watcher heeft Ramalho meer ijzers in het vuur. "Zijn zaakwaarnemer shopt nog altijd volop."

Ramalho speelt sinds 2021 voor PSV. De Braziliaan is in Eindhoven niet altijd onomstreden. Toch kwam Ramalho dit seizoen in bijna alle Eredivisie-wedstrijden in actie: van de 34 wedstrijden speelde hij er 33. Afgelopen seizoen kwam de verdediger tot drie doelpunten en één assist.