Te Kloese weerspreekt media: dit plaatst de Feyenoord-directeur op zijn Instagram

Dit plaatst de Feyenoord-directeur op zijn Instagram
17 juli om 21:17
Laatste update: 17 juli om 21:34

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, heeft woensdagavond via Instagram gereageerd op de geruchten rondom de Rotterdamse club. Hij lijkt met zijn cryptische boodschap de speculaties te willen temperen.

Eerder die dag verscheen een artikel op 1908.nl waarin stond dat Feyenoord acht spelers zou hebben aangeboden op Transferroom, een soort voetbalmarktplaats. De spelers die genoemd werden zijn Thomas van den Belt, Neraysho Kasanwirjo, Ezequiel Bullaude, Patrik Walemark, Lennard Hartjes, Antef Tsoungui, Marcus Pedersen en Shiloh 't Zand.

In een korte maar duidelijke Instagram-story schrijft Te Kloese: "Don't believe everything you read". Hiermee reageert hij mogelijk op de berichten over de spelers op Transferroom, maar het zou ook kunnen gaan over de geruchten omtrent de Zuid-Koreaanse middenvelder Jun-ho Bae van Stoke City.

Eerder ontstond er commotie binnen de club toen een lijst met namen die op Transferroom stonden gedeeld werd. Trainer Arne Slot moest destijds ingrijpen om de rust binnen het team te bewaren. Dit keer lijkt de situatie minder gespannen, hoewel het niet verrassend is dat spelers zoals Walemark en Van den Belt mogelijk vertrekken. Ook de zaakwaarnemer van Pedersen heeft de Noor al actief aangeboden bij Italiaanse clubs.

Daarnaast circuleren er regelmatig berichten over een mogelijke transfer van David Hancko. De Slowaakse verdediger zou volgens geruchten al meerdere malen zijn verkocht voor een bedrag van 27 miljoen euro. Of Te Kloese ook hierop doelt met zijn boodschap, is onduidelijk.

De Instagram-story van Te Kloese laat zien dat hij klaar is met de voortdurende speculaties en benadrukt dat niet alles wat geschreven wordt, waar is.