'Feyenoorder wacht af in Argentinië: Priske wil hem ondanks verhuurplannen terug'

'Feyenoorder wacht af in Argentinië: Priske wil hem ondanks verhuurplannen terug'
18 juli om 08:14

Ezequiel Bullaude is momenteel in Argentinië om zijn werkvergunning te regelen zodat hij weer voor Feyenoord kan spelen. Dat meldt 1908.nl donderdagochtend. De 23-jarige aanvallende middenvelder staat nog steeds online aangeboden voor verhuur, maar hoofdtrainer Brian Priske wil hem inzetten in het nieuwe 3-4-2-1 systeem.

Bullaude miste hierdoor de oefenwedstrijden tegen FC Dordrecht en KRC Genk. Hij heeft nog een contract bij Feyenoord tot medio 2027. De club nam hem in de zomer van 2022 over van Godoy Cruz voor twee miljoen euro. Tot nu toe speelde hij vijftien keer voor Feyenoord, scoorde hij één keer en gaf hij twee assists. In het afgelopen seizoen werd hij door Feyenoord verhuurd aan Boca Juniors en in 2023 werd hij met de Rotterdammers kampioen van Nederland.

Zodra de formaliteiten bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst zijn afgerond, keert Bullaude terug naar Rotterdam om zich weer bij de selectie aan te sluiten. Priske kijkt ernaar uit om hem in actie te zien.

Feyenoord opent het seizoen op zondag 4 augustus officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. In aanloop daar naartoe speelt de ploeg nog oefenwedstrijden tegen Cercle Brugge, Benfica en AS Monaco.