'City-reserve heeft clubs voor het uitkiezen: Arsenal en PSG geïnteresseerd'

'City-reserve heeft clubs voor het uitkiezen: Arsenal en PSG geïnteresseerd'
3 augustus om 17:45

Julian Álvarez heeft deze zomer de clubs voor het uitkiezen. De Argentijn kan goede statistieken overleggen, maar moet geregeld op de bank plaatsnemen bij Manchester City. Volgens Foot Mercato heeft Paris Saint-Germain de aanvaller op het oog om Kylian Mbappé te vervangen. Ook Arsenal zou in de race zijn voor Álvarez.

Álvarez uitte recent zijn onvrede over zijn speeltijd bij Manchester City, waar hij vaak op de bank zit vanwege de aanwezigheid van Erling Haaland. De spits scoorde vorig seizoen negentien keer in alle competities, maar werd in belangrijke wedstrijden vaak gepasseerd door Pep Guardiola.

PSG ziet in Álvarez de ideale opvolger voor Mbappé, die naar Real Madrid is vertrokken. Trainer Luis Enrique steunt de mogelijke transfer volledig. Manchester City wil echter niet zomaar afstand doen van Álvarez en vraagt een bedrag van zeventig tot tachtig miljoen euro voor de spits. De Argentijnse international overweegt een vertrek omdat hij meer speeltijd en verantwoordelijkheid wil bij een andere club.

Arsenal houdt de situatie rondom de Argentijn ook nauwlettend in de gaten. The Mirror meldt dat The Gunners zeer geïnteresseerd zijn in de aanvaller, zeker nu coach Guardiola heeft aangegeven dat hij geen ongelukkige spelers in zijn team wil houden. Arsenal heeft echter al flink geïnvesteerd in nieuwe spelers en moet mogelijk eerst andere spelers verkopen voordat ze een bod op Álvarez kunnen doen.