VI: Feyenoord haalt Wolves-wingback op huurbasis binnen

VI: Feyenoord haalt Wolves-wingback op huurbasis binnen
9 augustus om 17:27

Feyenoord is dicht bij het afronden van een huurdeal met Wolverhampton Wanderers voor Hugo Bueno, meldt Voetbal International. De Spaanse linksback moet de plek van de geblesseerde Quilindschy Hartman opvullen. Hartman is momenteel bezig met zijn revalidatie van een zware knieblessure.

Bueno zal niet alleen de tijdelijke vervanger van Hartman zijn, maar ook de concurrentie aangaan met Gijs Smal, die eerder transfervrij overkwam van FC Twente. Smal kampte met een blessure tijdens de voorbereiding, maar is inmiddels weer inzetbaar. Door de komst van Bueno lijkt Marcos López op zoek te moeten naar een nieuwe club. De Peruaanse international was in de voorbereiding de enige beschikbare linksback en speelde afgelopen zondag nog mee in de gewonnen Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Trainer Brian Priske heeft eerder al aangegeven dat versterkingen noodzakelijk zijn, zeker na het vertrek van Mats Wieffer en Yankuba Minteh naar Brighton & Hove Albion. Feyenoord begint het Eredivisie-seizoen zaterdagmiddag om 16.30 uur met de thuiswedstrijd tegen Willem II.