Arteta komt met positief nieuws rondom inzetbaarheid van Timber tegen Wolves

Timber zit bij de selectie van Arsenal voor het duel met Wolverhampton Wanderers
16 augustus om 16:10
Laatste update: 16 augustus om 16:19

Jurriën Timber is zaterdag van de partij bij Arsenal. De verdediger maakte een wisselende voorbereiding door qua fitheid, maar is gewoon beschikbaar voor het duel met Wolverhampton Wanderers.

Timber herstelde eind vorig seizoen van een kruisbandblessure en was tijdens de eerste wedstrijden van de voorbereiding actief, tegen Bournemouth en Manchester United. In de daaropvolgende duels van Arsenal met Liverpool, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon ontbrak de Nederlander wegens een voetblessure.

"Hij zit morgen bij de selectie", luidde het korte antwoord van Arteta. De Spaanse manager wilde geen antwoord geven op de vraag of hij dan ook in de basis zal starten. Arsenal heeft inmiddels met Gabriel, William Saliba, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Jakub Kiwior en de aangetrokken Riccardo Calafiori een hoop defensieve opties.

Timber kreeg vrijdag nog een positief nieuwtje. De verdediger behoort tot de voorselectie van Oranje. Arsenal trapt zaterdagmiddag om 16.00 uur af tegen Wolverhampton Wanderers. Dat doen ze in het Emirates Stadium.