'Drie ploegen strijden om handtekening van Memphis die MLS-ploeg afwees'

'Drie ploegen strijden om handtekening van Memphis die MLS-ploeg afwees'
20 augustus om 19:08

Memphis Depay heeft nog altijd geen club gevonden, maar over interesse heeft de Nederlander niet te klagen. De komende weken gaan cruciaal worden en VoetbalNieuws vertelt je welke ploegen strijden om zijn handtekening.

Memphis is al jaren een groots voetballer op de Europese velden. Zijn contract liep afgelopen zomer echter af waardoor hij transfervrij vertrok bij Atlético Madrid. Momenteel werkt de Nederlander hard aan zijn fitheid in Monaco zodat hij speelklaar binnen kan komen bij zijn nieuwe ploeg.

Welke ploegen hebben Memphis Depay op de korrel?

Memphis kan volgens Voetbal International kiezen uit drie ploegen. FC Porto heeft al enige tijd interesse en nu heeft ook AS Roma zich bij de Portugezen gevoegd. Naast de twee Europese subtoppers zou er ook een topclub uit de Premier League zich onlangs bij de Nederlander hebben gemeld. Welke ploeg dat is, is niet duidelijk.

Volgens VI heeft Memphis nog altijd een warm hart voor PSV, maar zou hij een terugkeer naar Nederlander nog altijd niet prefereren. Een lucratief voorstel van een MLS-ploeg werd afgewezen. Dit omdat Memphis nog altijd mee wil doen op het hoogste podium.