PSV ervaart dat Borussia Mönchengladbach nog hoog in de boom zit voor Ko Itakura

'PSV nog bezig met komst van centrale verdediger, maar club zit hoog in de boom'

26 augustus om 14:46

PSV en Borussia Mönchengladbach zitten beide hoog in de boom voor Olivier Boscagli en Ko Itakura, zo weet het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren gaan een hele drukke laatste transferweek in.

Rik Elfrink, de PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, was zondagavond aanwezig bij Studio Voetbal. Daarin vertelde hij dat de Eindhovenaren zo’n twintig miljoen euro willen voor Boscagli, die in de belangstelling staat van Brighton & Hove Albion. Een ambitieuze som voor iemand met een contract voor nog maar één jaar, maar PSV zit in ieder geval hoog in de boom.

Dat ervaart technisch directeur Earnest Stewart nu ook bij clubs die aan de andere kant van de bar staan. Zo is PSV nog altijd in de race om Itakura, maar zijn club Borussia Mönchengladbach werkt nog niet mee aan een vertrek. Naar verluidt vraagt de club zo’n vijftien miljoen euro, zo bleek uit eerdere berichtgeving.

Naast Itakura is PSV ook nog altijd in de markt voor Renan Lodi, klinkt het. De landskampioen is nog altijd in gesprek met Al Hilal in Saudi-Arabië over de huur van de Braziliaanse linksback.