Waar is Girona O19 - Feyenoord O19 in de Youth League te zien?

Waar en hoe laat wordt Benfica O19 - Feyenoord O19 in de Youth League uitgezonden?

Vandaag om 10:45
Laatste update: om 10:45

Woensdagmiddag 23 oktober staan Benfica O19 en Feyenoord O19 tegenover elkaar in de UEFA Youth League. Beide ploegen hopen op een goede prestatie in deze belangrijke groepswedstrijd. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Benfica O19 - Feyenoord O19 kijken

Na een nipte nederlaag tegen Bayer Leverkusen werd door Feyenoord O19 ook de tweede wedstrijd van de Youth League verloren. Op bezoek in Spanje bij Girona werd het 2-0. Tussen de twee Europese wedstrijden door werd in Nederland wel de topper tegen de leeftijdsgenoten van PSV gewonnen. De Rotterdammers verbaasden echter door vlak voor het duel in Portugal de Youth League-trainer Dennis te Braak op non-actief te zetten.

Benfica daarentegen is net als de afgelopen jaren moeilijk te stoppen in het Europese toernooi. Vaak behoort de club tot de laatste vier overgebleven clubs en ook dit seizoen werd er nog niet verloren. Op bezoek bij Rode Ster Belgrado werd met 1-2 gewonnen en tegen Atlético Madrid werd in een doelpuntrijkduel met 2-2 gelijkgespeeld. In dat duel kreeg Benfica ook rood. De laatste twee wedstrijden in de competitie werden wel gewonnen.

Op welke zender is Benfica O19 - Feyenoord O19 te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport en Feyenoord One. De aftrap is om 12.00 uur op woensdagmiddag 23 oktober 2024.