Het bleef nog lang onrustig: spelers Go Ahead vieren Europees ticket uitbundig

27 mei om 09:20

De selectie van Go Ahead Eagles hebben tot de vroege ochtend feestgevierd. Door de overwinning op FC Utrecht behaalden de manschappen van René Hake het laatste Europese ticket. In de Galgenwaard won Go Ahead met 1-2 na verlenging.

In een krankzinning duel versloegen de Deventenaren uiteindelijk FC Utrecht. In een duel dat onder andere ontsiert werd door ongeregeldheden was er niet sprake van een groot feest met de supporters. Na het laatste fluitsignaal moest de selectie van Go Ahead naar binnen vluchten om confrontatie met supporters van FC Utrecht te voorkomen.

Het feest met de fans werd echter wel goed gevierd. Na de busrit terug naar De Adelaarshorst konden de spelers hun prestaties alsnog met de fans vieren. Het stadion van Go Ahead was om getoverd tot groot televisiescherm en er stond ook een podium. Na aankomst beklommen de spelers en staf dat podium en werd tot vroeg in de ochtend feest gevierd.

Voor Go Ahead zal de zomerstop niet lang duren. Op 25 juli begint de ploeg aan het Europese avontuur in de tweede voorronde van de Conference League. Op 1 augustus zal de return volgen. De tegenstander van de Eagles wordt op 19 juni bekend. Dan zal de loting door de UEFA plaatsvinden.

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
zondag 26 mei 2024
Stadion
Stadion Galgenwaard
Aftrap
18:00
Scheidsrechter
Lindhout