Gaaei baalt van fout tegen NAC: 'Niet tevreden met enkele acties van mijzelf'

20 augustus om 21:25

Anton Gaaei baalt van zijn optreden tegen NAC Breda. De verdediger ging de fout in bij de 2-1, juist nadat hij midweeks een heldenrol vertolkte tegen FC Panathinaikos.

"Het was een goede dag, maar we zijn nog ver van waar we willen zijn. We werken er iedere dag hard aan", begint Gaaei tegenover ESPN over de wedstrijd tegen Panathinaikos. Ondanks zijn heldenrol ging het visier direct op de wedstrijd tegen NAC Breda. "We speelden drie wedstrijden in een week. Je moet natuurlijk ook van dit soort momenten genieten, maar het moet niet de overhand nemen want we spelen iedere vier dagen."

Tegen NAC Breda ging Ajax de mist in en speelde Gaaei een negatieve hoofdrol bij het laatste tegendoelpunt. "Natuurlijk zijn we niet blij met het resultaat. We hadden veel balbezit, maar creëerden te weinig. Twee misverstanden leidden tot twee tegengoals. Ik ben niet tevreden met enkele acties van mijzelf, maar dat is onderdeel van het voetbal. Ik moet mentaal sterk zijn en het niet zo hard voor mezelf maken. Ook mentaal leer ik daar van."