Deze vijf talenten mogen zich bij Ajax aan Farioli laten zien op trainingskamp

Er zijn vier talenten die zich mogen laten gelden bij Ajax op trainingskamp
18 juli om 20:40
Laatste update: 18 juli om 20:38

Ajax is maandag op trainingskamp vertrokken naar het Nederlandse Wageningsche berg. Dat doen de Amsterdammers zoals elk jaar weer met de nodige talenten die zich in de voorbereiding mogen laten zien. Deze vijf jongelingen zijn het meest opvallend.

Dies Janse

Janse is één van de spelers die in de drie oefenwedstrijden die Ajax tot nu toe tegen PEC Zwolle, Sint Truiden en Rangers FC speelde, is opgevallen. De 18-jarige centrale verdediger kwam in alle wedstrijden in actie hoopt zich de komende week extra te kunnen laten zien aan Francesco Farioli.

Charlie Setford en Paul Reverson

Hij zag zijn broertje Tommy Setford naar Arsenal trekken, maar Charlie blijft gewoon bij Ajax. De doelman stond afgelopen jaar negentien keer onder de lat bij Jong Ajax en is nu één van de keepers in de hoofdmacht. 

Ook met Reverson gaat er een jonge doelman met Ajax mee naar Wageningsche Berg. De 19-jarige doelman speelde afgelopen seizoen in de Onder-18 van de Amsterdammers. Diant Ramaj en Remko Pasveer zijn de twee overige doelmannen die van de partij zijn.

Aaron Bouwman

Het vierde talent is de nog redelijk onbekende Bouwman. Bouwman is een zestienjarige verdediger, die tegen Al-Wasl voor het eerst in actie kwam voor Ajax tijdens de voorbereiding. Afgelopen seizoen speelde Bouwman in de Onder-17 in Amsterdam en kwam ook één duel in actie met Jong Ajax in de KKD.

Precious Ugwu

Het laatste talent dat zich aan Farioli mag laten zien is Precious Ugwu. De verdediger mocht in het oefenduel met Al-Wasl vlak voor tijd invallen en maakte daarmee zijn officieuze debuut voor de Amsterdammers. Afgelopen seizoen mocht de verdediger vier keer binnen de lijnen komen in de Keuken kampioen Divisie. Vorig seizoen speelde Ugwu voornamelijk in de Onder-18.