'Ronkend gerucht: Ajax hoopt op winterse terugkeer Antony, die weg mag bij United'

'Ronkend gerucht: Ajax hoopt op winterse terugkeer Antony, die weg mag bij United'
Vandaag om 11:50

Ajax zou volgens geruchten werken aan de terugkeer van Antony tijdens de winterse transferperiode, meldt CaughtOffside. Manchester United staat open voor zowel een verhuur als een transfer. Naast Ajax zouden ook Newcastle United en Crystal Palace interesse hebben in de Braziliaanse buitenspeler.

CaughtOffside, waar ook transferexpert Fabrizio Romano columns voor schrijft, meldt dat United Antony wil laten gaan, mede door zijn vorm en gebrek aan speeltijd. Hoewel dit nog niet is bevestigd, lijkt een verhuur realistischer dan een definitieve transfer. Ajax zou openstaan voor een rentree, maar ook Engelse clubs zoals Newcastle United en Crystal Palace willen mogelijk toeslaan om hun aanval te versterken.

Antony werd in 2022 voor €95 miljoen door United overgenomen van Ajax, maar wist in de Premier League niet te overtuigen. Bij The Red Devils speelt hij vooral als invaller, wat de geruchten over een mogelijk vertrek heeft aangewakkerd. Zijn contract in Manchester loopt nog door tot medio 2027.