'Ten Hag wil weer shoppen in Duitsland en richt pijlen op drietal van Bayern'

'Ten Hag wil weer shoppen in Duitsland en richt pijlen op drietal van Bayern'
15 oktober om 13:40

Manchester United wil drie spelers van Bayern München aantrekken. Volgens Sky Sport Duitsland staan Alphonso Davies, Leroy Sané en Leon Goretzka op het verlanglijstje van manager Erik ten Hag.

Davies, de Canadese linksback, is momenteel bezig aan zijn laatste contractjaar bij Bayern München. Manchester United heeft al geïnformeerd naar de mogelijkheid om hem naar Engeland te halen. De 23-jarige verdediger is een vaste waarde op de linkerflank en wordt gezien als een belangrijke aanwinst voor de ploeg van Ten Hag. Toch lijkt de kans klein dat Davies naar Old Trafford vertrekt, omdat Bayern met hem in gesprek wil over een nieuw contract. Mocht hij de club toch verlaten, dan lijkt Real Madrid de beste papieren te hebben. De Spaanse topclub volgt Davies al langere tijd en de speler zelf zou een voorkeur hebben voor een overstap naar Madrid.

Naast Davies richt United zich ook op Leroy Sané en Leon Goretzka. Sané, die tussen 2016 en 2020 voor Manchester City speelde, heeft Premier League-ervaring en zou een welkome versterking zijn voor de aanval van Ten Hag. Zijn contract bij Bayern loopt ook bijna af, waardoor hij mogelijk voor een aantrekkelijke prijs beschikbaar komt. Goretzka, de 29-jarige middenvelder, zit bij Bayern op de bank en heeft onder Vincent Kompany slechts een paar korte invalbeurten gemaakt. United ziet kansen om de middenvelder te overtuigen van een overstap naar Manchester, zeker gezien zijn beperkte speeltijd bij de Duitse kampioen.