Nieuws

VN TV-gids: promotiekraker tussen FC Groningen en Roda JC, ook Girona in actie

VN TV-gids: promotiekraker tussen FC Groningen en Roda JC, ook Girona in actie

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:40
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

FC Groningen - Roda JC

De vrijdag draait het om de promotiekraker tussen FC Groningen en Roda JC. Door een late gelijkmaker in de vorige speelronde kan Groningen nog altijd direct terugpromoveren naar de Eredivisie, maar dan moet er thuis tegen Roda JC worden gewonnen. De club uit Kerkrade heeft genoeg aan een punt. Het duel begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op STAR Channel. Voor Ziggo-klanten is dat op kanaal 11, voor KPN-klanten kanaal 14 en voor Odido-klanten kanaal 16. ESPN-abonnees kunnen het duel zien op ESPN Extra.

Alavés - Girona

Na de zege van Girona op FC Barcelona kan de ploeg vrijdag een volgende stap zetten naar plek twee in de Primera División. Daarvoor moet het op bezoek bij Alavés. Het duel begint om 21.00 en wordt uitgezonden op Ziggo Sport.