Domper voor Ten Hag: United speelt door fout van Onana gelijk tegen Burnley

27 april - 17:53

Manchester United heeft zaterdagmiddag gelijk gespeeld tegen Burnley. De thuisploeg had het lastig, maar wist door oud-Ajacied nog op voorsprong te komen. Vanaf elf meter eindigde de wedstrijd echter gelijk.

United begon stroef aan de wedstrijd. De thuisploeg kreeg binnen een minuut al een grote kans om de oren en bleef het de eerste helft lastig hebben. Enkele keren kwam de ploeg van Erik ten Hag eruit, maar de man van de eerste helft was André Onana. De doelman van United voorkwam meermaals een doelpunt en zorgde ervoor dat beide ploegen met een 0-0 stand de rust in gingen.

Na rust kwam United beter voor de dag. Onder andere Antony kreeg een opgelegde kans, maar doelpunten vielen er niet. Bruno Fernandes speelde een sterke pot en zorgde er meermaals voor dat United een sterke aanval opzette. Het leek 0-0 te gaan worden totdat Antony de bal in de diepte kreeg en op de doelman af ging. Eenmaal eerder scoorde de Braziliaan op Old Trafford, maar na vandaag is dat aantal twee. De voormalig Ajacied zetten United op voorsprong. United leek de drie punten binnen te hebben tot Onana in de fout ging. De doelman maakte een overtreding en veroorzaakte een penalty, die werd benut. In de slotfase vielen er geen goals meer en werd het dus 1-1.